Rese-och Fortbildningsstipendium höst 2018

Till Rese- och Fortbildning- och utvecklingsstipendium hösten 2018 var det många sökande som skickat in bra och relevanta ansökningar. Styrelsen har fattat beslut att utse fem stipendiater som får hela eller delar av den summa som de ansökt om.

Stipendiater är:

  • Lisa Grape, anestesisjuksköterska och biträdande universitetssjuksköterska, erhåller ett stipendium om 6000 kronor. Lisa avser att delta på Difficult Airway Meeting, Annual Scientific Meeting 28-30 nov i Edinburgh, Scotland. Lisa avser också att presentera en poster på mötet.
  • Oili Dahl, utbildningschef omvårdnad, erhåller ett stipendium om 10000 kronor. Oili avser att delta på ANCC Magnet Conference, i Denver, USA. Oili arbetar med att sprida kunskap om magnetmodellen i Sverige. På kongressen kommer hon ha extra fokus på hur magnetmodellen fungerar i högteknologisk miljö.
  • Maria Isaksson, intensivvårdssjuksköterska och vårdutvecklare, erhåller ett stipendium om 10000 kronor. Maria avser att delta på 8th EfCCNa Congress 201913-16 Februari i Ljubljana, Slovenia där hon ser fram mot att ta del av vården inom intensivvård ur ett större perspektiv.
  • Carolina Lagerhäll, intensivvårdssjuksköterska och vårdutvecklare, erhåller ett stipendium om 10000 kronor. Carolina avser att delta på 8th EfCCNa Congress 201913-16 Februari i Ljubljana, Slovenia där hon ser fram mot att ta inspireras och ta med nya idéer hem.
  • Cecilia Liljeberg, anestesisjuksköterska, erhåller ett stipendium om 4000 kronor. Cecilia avser att delta på en kurs som ges av Poem for children i London och som handlar om oro och kommunikation hos barn.

Med stipendiet följer en uppmaning att stipendiaten delger sina nya kunskaper och erfarenheter till sin klinik eller motsvarande, samt skriver en rapport för publicering i AnIva Ventilen eller aniva hemsida.

Om författaren:

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH