Dags att uppdatera ditt medlemskap och betala medlemsavgiften för 2024!

Nu har ÄNTLIGEN det nya medlemssystemet kommit igång! Något som vi hoppas kunna underlätta för både er och oss.

På det nya medlemsinloggningen skriver du in din mail och lösenord, kommer du inte in men systemet noterar att din mail finns registrerad så klickar du bara på ”glömt lösenord” för att återställa. När du loggar in och betalar så ser vi gärna att du uppdaterar dina uppgifter. Det är av intresse för oss att veta inom vilka specialiteter våra medlemmar arbetar samt vart i landet. Hoppas du har ett par minuter till att lägga till dessa uppgifter!

Om din inte redan är medlem så blir du det här: Bli medlemFyll i uppgifterna i formuläret, välj medlemskapskategori, (medlem, student eller pensionär).

Vi fortsätter att behålla medlemsavgiften på 350kr/år för fullt betalande medlem – alltså endast 30kr per månad för dig att bidra till att stärka specialistsjuksköterskans arbete inom anestesi, intensivvård och postoperativ vård. Dessutom får du medlemstidningen Ventilen 4ggr/år, reducerad avgift på vår kongress SFAI & AnIva-veckan, möjlighet att söka medlemsstipendium och forskningsstipendium samt kan delta på våra medlemsaktiviteter!

Om författaren:

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH