Nytt medlemssystem och MEDLEMSSIDOR under 2024

Anledningen till att vi ännu inte har sänt ut inbetalning för det nya medlemsåret 2024 är för att ett byte av medlemssystem håller på att ske. Men ni har inget att frukta – ni som är medlemmar sedan tidigare kommer flyttas över till det nya medlemssystemet och information om inbetalning kommer skickas ut så snart allting är klappat och klart! 

Bytet av medlemssystem är dels ekonomiskt, för det är av yttersta vikt att föreningens ekonomi nyttjas på bästa sätt för er medlemmar, men en önskan från er medlemmar har även varit att det ska finnas medlemssidor – och just detta kommer bli möjligt med det nya medlemssystemet. Ni kommer få inlogg och tillgång till exklusivt material för medlemmar! 

Kostnad för medlemskap kvarstår på 350kr/år och då innebär det att du får vår medlemstidning Ventilen (4 nummer), tillgång till medlemssidor, medlemsaktiviteter som ex webbinarium och nätverksträffar, reducerad avgift till vår kongress SFAI & AnIva-veckan och du har möjlighet att ansöka om medlems- och forskningsstipendium.

Genom ditt medlemskap bidrar du till vårt arbete med att främja kvalitet, säkerhet, utbildning, livslångt lärande samt forskning och utveckling inom anestesi, intensivvård och postoperativ vård.

Inga medlemmar – ingen förening!

Om författaren:

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH